REGLAMENT DE LA PROVA

Article 1.- El Club de Triatló Triesport Roquette organitza la X MITJA MARATÓ i III QUART DE MARATÓ ROQUETTE BENIFAIÓ el 11 de Febrer de 2018, amb el patrocini de l’empresa Roquette Laisa, S.A. i la col.laboracio del Excm Ajuntament de Benifaió.

Article 2.- La prova tindrà lloc el diumenge,11 de Febrer a les 10 hores la eixida del quart i a les 10:10 la eixida de la mitja. Els atletes disposaran de servei de dutxes i de guarda-roba al mateix lloc de eixida en la empresa Roquette i en el poliesportiu de Benifaio. S'habilitaràn els solars de la empresa Roquette, situats al costat de la empresa, com a zona de pàrquing senyalitzat com a tal el dia de la prova.

El circuit té una distancia de 21.097 mts la mitja i 10350 mts la cuarta, circuit pla i semiurbà. Tots els punts kilomètrics estarán indicats amb un panel senyalitzador  circuits a la web.

Els habituallaments estarán als kilòmetres 7, 12, 17  avituallament liquit (aigua) per a la mitja i en el kilometre 5 per a la cuarta i en meta avituallament liquit i solit. El corredor disposarà d’un servici de guardarropía en la zona d’eixida/meta que s’obrirà a les 8:00 hores del matí i es tancarà a les 13:00 hores.

Com la Mitja i la cuarta Marató discorre per el terme i casc urba, es prega la col.laboració dels corredors per depositar les botelles de l ́avituallament utilitzades en els recipients habilitats.

Article 3.- L’eixida será a les 10:00 hores per a la mitja i a les 10:10 per a la cuarta, desde les portes de Roquette Laisa on tambe estarà la meta i meta volant.

Roquette està situada a l’entrada de Benifaió en la carretera de Catadau a Benifaió entrant des de l’autovia d’Albacete, el mateix ddia de la prova estara tot senyalizat.

Article 4.- Podran inscriures a la prova els majors de 16 anys complits avans de la prova, amb un límit de 1500 corredors per a les dos carreres.

Article 5.- La proba estarà cronometrada amb xip que se donara en la entrega del dorsal i que es tornarà al finalitzar la prova.

Article 6.- El lliurament de premis i trofeus será a les 12:30 hores en la mateixa zona d’arribada. Els premis i trofeus queden aixi i se repartiran de la següent manera:

Premis en metàlic soles per a la mitja, la cuarta no te premis en metalic:

Es repartiran un total de 600 € en premis en metàlic.

Premis en metalic per a la mitja Homes Dones

1 CLASIFICAT HOME/DONA 100 €

2 CLASIFICAT HOME/DONA 75 €

3 CLASIFICAT HOME/DONA 50 €

PREMI AL PRIMER CLASIFICAT HOME/DONA A LA META VOLANT EN EL KM 11.500, PREMI DE 75 €.

Per poder accedir al premi especial de la meta volant el corerdor/a deu de acabar la mitja i en un temps mai per damunt de 20 min respecte al primer home/dona.

Els premis en metàlic serán per als tres primers homes i dones independentment de la categoría.

TROFEUS IX MARATÓ i II QUART DE MARATÓ ROQUETTE BENIFAIÓ:

La entrega de trofeus començará a les 12:30, en el ordre seguent:

1º Guanyadora meta volant,premi metalic

2º Guanyador meta volant,premi metalic,

3º Guanyadors absoluts dona, 3,2,1

4º Guanyadors absoluts home, 3,2,1

5º Despres totes les categories segon reglament. Trofeus.

6º Es donarà trofeu als tres primers clasificats Home/Dona de cada categoria

HOMES

EDAT

DONES

EDAT

Júnior

De 16 a 20 anys

Júnior

De 16 a 20 anys

Senior

De 21 a 34 anys

Senior

De 21 a 34 anys.

Veterans A

De 35 a 44 anys

Veteranes A

De 35 a 44 anys

Veterans B

De  45 a 54 anys

Veteranes B

De 45 a 54 anys

Veterans C

De 55 en avant

Veteranes C

De 55 en avant

Local Masculi

Categoría única

Local Femeni

Categoría única

Treballadors de        Roquette

Categoria unica

Treballadores de Roquette

Categoría única

Se considerará corredor/a local a tot/a aquell empadronat en Benifaio

i que conste en el moment de la inscripcio.

 

Els premis no seran acumulables, sols se optara a un trofeu per corredor menys en la meta volant que si se acumula ja que es un premi especial.

Obsequis per a tots els participans:

COMPLETA BOLSA DEL CORREDOR

Article 7.- La inscripció es farà a la web www.carreraspopulares.com amb un preu de, 7 euros fins al 31 de Dessembre, de 8 euros del 1 al 31 de Gener i de 10 euros del 1 al 11 de febrer.

Es molt important facilitar totes les vostres dades per a la cobertura de seguro que aneu a tindre al llarg de la prova.

Per a més informació consultar la web www.triesportroquette.com

Article 8.- Els dorsals s’entregaran el mateix dia de la prova des de les 08:00 hores del matí i fins 15 minuts abans de l’inici de la prova. Junt al dorsal es farà entrega del chip que hi haurà de tornar-se al finalitzar la prova.

Article 9.- L’organització, patrocinadors i col.laboradors, declinen tota reponsabilitat física o moral que puguen patir els participants durant o com a consequència de la competició; no obstant, tots els participants inscrits que hagen complimentat correctament les seues dades estarán coberts per una pòlissa d’Assegurança de Responsabilitat Civil i per una Assegurança d’Accidents.

Article 10.- Els serveis mèdics de la cursa estarán ubicats a la línea d’eixida/meta. A més hi haurà un servei d’ambulància móvil si es necessàri.

Article 11.- El circuit es apte per cadires de rodes. Els corredors amb cadires de rodes eixiran abans que els corredors i tindran que inscriures com a tal per a que la organitzacio eu tinga en conter.

Article 12.- Tots els inscrits per el fet de partipar, lliure i voluntariament accepten plenament el present relgament i normes complementàries, reconeguent al formalitzar la inscripció trovar-se en bones condicions físiques per a la pràctica d’aquest esport.