EL TEU ESFORÇ ES JA UNA VICTORIA !! 

La frase tan vista i coneguda es un resum d’el que vegerem el 3 de juny en el III triatló escolar a les rodalies de la piscina coberta. Totes les coses que ens feien falta per organitzar i gaudir d'un bon  espectacle, s’ajuntaren per aredonir el ''savoir faire'' d'este club.

Després de la ''mitja'' i  el duatló, el llistó ja estava altíssim, i així i tot, es va fer un esforç titànic per a que l'escola de triatló del triesport Roquette tinguera una de les millors, si no la millor prova del calendari escolar. Grandiós el que es va veure el diumenge pel matí, encara que plovera un poc abans del començament, perfecte per rebaixar la temperatura d'un calorós dia en el que la qualificació per a tots, participants, espectadors, pares, voluntaris, membres del club i entitats locals estaria en un 11, en una escala del 1 al 10. Donar gracies es lo preceptiu, i de fet, GRACIES, per que així es com el depòsit de les il·lusions es plena per a millorar cada any un poc més.

Com a resultats esportius, destacar l'alta participació en la prova, en prop de 200 triatletes de tota la comunitat, que ens acompanyaren fins el final per si la sort els beneficiava en el sorteig que es va fer al acabar la prova, una sana costum que està enraelanse en esta localitat.

Les gelades estadístiques diran que la prova ha sigut totalment un exit, al aconseguir 5 pòdiums de les curses del dia, però la veritat es que tots han fet més d’el que tocava, animats per familiars i amics en qualsevol part del circuit

Per categories:

Cadetes:

  • Carlos Llorca,7º

Infantils:

  • Aaron Blasco,25º

Alevins:

  • Sara Alemany,1ª, Carla Greus,11ª, Teresa Martí,15ª.
  • Pau Perera,2º, César Ferrandis,3º, Josep Miquel,5º, Sergi Arribas, 7º, Yassin Benmesaud, 14º, Angel Asins, 17º.

Benjamins:

  • Carme Mari,7ª, Paloma Martí,10ª, Vanessa Blasco,11ª.
  • Josep Picazo,1º, Joan Salvador,7º, Aaron dasí,12º, Marc Salvador,17º, Joan Garcia,24º.

Multideporte:

  • Vega Mas,3ª, Andrea Marmol,7ª,
  • Marc Ruiz,7º, Xavi Olmos,14º

Per acabar, totes les bones critiques que em rebut son i seran sempre gracies al esforç de tots, i per a tots.

Fins l'altra.