Després dels nadals i del fred passat,  recomencen els membres del club  la competició de la FETRI, de cara al tan desitjat calor, sense oblidar algunes pinzellades de qualitat com el primer lloc de Maite Segrera en la travessia a nado de Oliva o el bon rendiment de Palau en el Campionat D'Espanya de Natació. Multitud de curses populars, marxes ciclistes i travessies nadant han completat el entrene dels ''tris'' de cara al calendari extens que'ls espera.

Degut a que no pogueren competir en Benifaió, al estar ajudant en un exitós duatló local, la primera cita va ser el I Duatlón de Picanya, en el que participaren Elena Gimenez (31ª) en femines, Fernando Muñoz (45º), Fernando Costa (62º), Jorge Picazo (76º), i Alfonso Choque (135º) en masculins.

Seguidament arribava un nou repte. El VII Duatló de Picassent, sempre dur per la velocitat i pel fred.

Ací es presentaren Jesus Navarro (123º), Angel Saz (133º), Alejandro Forés (172º), i Vicente Arribas (ret.) en homes, i Mª Carmen Llacer (48ª) en dones.

Sense cap tipus de pausa, arriba Banyeres, per al famós 70.0 NDS, en el que sí m’agradaria ressaltar que’ls trams de cursa a peu eren durs, però deixaven una cursa en bici encara més dura, finalitzant altra vegada una cursa a peu dura, i damunt cansats. ¿Vos a dit que Banyeres era dura?... Vale,vale.

Carreró de Quique Sanguesa (68º), Vicente Arribas (76º), M. Angel Muñoz (92º), Angel Saz (114º), Vicente Aliaga (115º), i Joaquín Lorente (120º), deixant molt alt el pavelló del club.

Per fi arribem al desitjat Campionat D'Espanya de Triatló de M.D., en Valencia, en el que no entre en valoracions, al ser personals, i pot ser no fessin cap bé a esta cita, però sí destacaré el magnífic resultats dels nostres, en un 88º lloc en '' Elite circumstancial '' de Fernando Costa, i un 98º lloc en grups d'edat de Vicent Arribas, que faria una actuació destacada en el segment ciclista,(de segur que eixa ''bici nova'' té algo a vore. Penseu que hi havien més de 1000 inscrits.