DUATLÓ ASPE 2012

El 05-05-2012  tres components de l'escoleta s'acostaren a la localitat D'Aspe a participar en un nou duatló, que aquesta vegada el temps respectà, tan a esportistes com als sacrificats pares que anaren a animar als seus vàstagos.

El circuit de bici es va fer sencer, sent un circuit dur a la vegada que molt vistós, convertint-se en un duatló tècnic i de força, i sense cap dubte, cundidor per als nostres.

Gran treball de Carlos Llorca en cadets, amb una mereixcuda 2ª posició, fonamentada en la bici, al contrari de César Blasco, 3º en alevins, que el seu fort es a peu, i sobre tot el final, (com acaba el xiquet aquest!!). Per la seua part, Josep Picazo, en benjamins, es va fer un ''esguinze'' al baixar de la bici en transició, i com va poder, acabà la cursa entrant encara en 2ª posició. 

Bon oratge, bones curses, i molt bon rotllo que al final es lo que importa.

Fotos ací:

https://picasaweb.google.com/118165242054759740390/DUATLODEASPE2012?authkey=Gv1sRgCOTvgsnvvpjTxwE

 

TRIATLO PINEDO 2012

El 6 de maig, es celebrà el X triatló de Pinedo, i ahí estigué el club representat per Amparo, Kike, Alejandro i Alfonso, tenint tots ells un dia per a recordar, on de segur es retrobaren en les bones sensacions que es mereix el esforç que requereix una prova d’aquest calibre, corroborant-se aquestes sensacions en unes extraordinàries classificacions.                                                                                 

Començant per Kike Sangüesa, que no baixa el ritme ni matant-lo, 60º en la general i top 10 en el seu grup. Després tenim a Don Alejandro Forés, 68º de la general, en un estat de forma increïble. Seguint en Alfonso Choque que finalitzà 257º, i la grandíssima Amparo, que pareix que vol tornar sense preses.

Els esperem a tots ells i mes competidors en pròximes proves.

 

IRONTOUR LA VILA

Si no vols caldo,dos tases. Així es el Irontour La Vila, que es celebrà el 19 i 20 de maig, ja que es una prova combinada, en el que se sumen el resultat dels dos triatlons, un sprint i altre olímpic. Cap de setmana ple de triatló, per no avorrir-se.

El "Team Roquette" era variat, de tots els colors, del que li va la bici, el que ho suma tot, el que li va la resistència, inclòs els que no entrenen gens.

Anirem de baix cap a dalt, per el que nombrarem primer a Vicent Arribas, que aunque va fer un bon lloc en sprint, 84º, no puntuava en el olímpic, així que quedà fora dels llocs importants.

El següent es Jesús Navarro, que de segur desfruità del cap de setmana, rematant-lo en una meritòria 103ª posició en la combinada.

Passem ara en Angel Sanz. Un diesel que gracies a la constància pogué acabar en el lloc 92º de la combinada, excel·lent posició.

Els tres que queden dona igual el ordre de nombrar-los, ja que feren en les seues categories algo molt gran, en lluita en grans noms del triatló, en els que figuren els seus també. Llevar-se hores de descans per entrenar i fer açò sí es estar en la "Elite".

Primer nombraré al mes jove, que es partia la pana en els "pro" del pelotó, aconseguint una estupenda 34ª posició final i el 12º en el seu grup d'edat: Francesc Moreno.

Segon,el que pujà al top ten i no vol baixar, i que dure, al acabar el 47º en combinada i el 7º en el seu grup d'edat: Kike Sangüesa.

Tercer, el mes major,que pareix el mes jove, i ens torna a asombrar en un altra "machada",65º en la combinada i .... 1º.... en el seu grup d'edat: Vicent Aliaga.

Enhorabona a tots, que fan mes gran aquest club... i parlant d'ell, sabíeu que a la fi  "Top 10" del club Triesport Roquette al quedar els 8º classificat.

 

ACUATLÒ I TRIATLÓ PUÇOL

El 12 de maig, es disputava en Puçol el acuatló dels jocs esportius i el triatló de majors, tenint representació el club en les dos categories.

Pel matí començaren les escoles en categoria cadet, on Carlos Llorca acabà en 14ºlloc. Després seguiria infantil, sense representació, a continuació, aleví, amb nodrida representació, on destacaríem a Sara Alemany 2ª, lesionada però pòdium, Andrea Villalba 8ª,Carla Greus 15ª, i Teresa Martí 18ª.

En xics,Pau Perera,2º, César Ferrandis 3º, Angel Asins 10º, i Pablo Tortosa el 12º.

Seguiren els Benjamins, en xiques Carme Marí,6ª i Paloma Martí 7ª,donen pas al lesionat Josep Picazo 5º, i Aarón Dasí,16º.

Els multi els formaren  Vega Mas 8ª, Marc Ruiz 11º, i Andrea Marmol 12ª.

A la vesprada es donaria eixida al triatló de majors, en la que Vicent Arribas, (accident), encara va pegant bacs per la carretera i no puntuà, clar, Arturo Perera estigué com sempre rondant el top, en una 11ª posició en el seu grup d'edat, 85º total, i Alejandro Fores, en molt bona forma, el 60º de la general. Felicitats a tots.

 

Fins l'altra.