El 6 d'agost per fí arrivá l'ultima cursa i la cansada feina dels pares d'anar d'esmorçar o dinar.

Va ser en Cullera , en el “VI acuatló de Cullera”. Calor, gent i molt bona mar durant tot el dia, com si fora agost. Es presentava vistós el dia, al tindre alguns fronts oberts, anem per parts, que al final es complicá tot.

 

Si se tenia clar que en infantils, Carlos no anava bé en carrera, este día menys. Ara, si després mires la remuntada que es pegá el tio desde les ultimes plaçes (el primer ja voltava el suro dels 150 m. quant ell entrá en l'aigua) fins la cuarta plaça, te fas creus si algun dia entrena la cursa a peu, A la fí 5º.

 

En alevins, Pau 4º, lluitá fins el final per obtindre eixos punts que'l coronaren campió de la categoria, A la fí empatá en un altre xic a punts per el primer lloc i que es desideisca com vulga la Federació, per a nosaltres, Pau es i será un campió. Per altra part, Cesar 7º, va fer lo que ell sap fer, ser regular. Si açó fora el Tour de frança ,el maillot verd sería seu, de segur. I el Molt volgut Angel Asins 12º, torná a estar en llocs capdavanters, que es lo normal en ell. Anim per al any que vé.

 

I arrivem al que ultimament está sent el focus de desproposits. Si comentavem temps arrere que les curses de nanos es pareixien cada vegada mes a les de matjors per la calitat en l'organització, espere que ningú es fixara en aquesta com a model a seguir. Pot ser un mal entés, pero va ser un desastre. Quant els nanos s'enfilaren a l'aigua, tres d'organització es ficaren dins la mar fent de ''hombres boya'',desoint les indicacions dels jutges que els havien dit als xiquetsque tenien que voltar el suro. El bellugueig de mans i braços maretjá als nanos,que pasaven per tots els llocs, no tenint clar per onteníen que anar, Tots,menys Josep,que després del incident de Benifaio tenia clar que es fá lo que diu el Jutge, no lo que fatja un d'organització i enfilá cap el suro, sense fer cas de lo que dien els ''hombres boya''. El jutge de la barca el tigué que parar i que fera lo que la resta estava fent, si no, se tindría que desclasificar als 23 xiquets restants,i entonces el lio haguera segut impresionant. Ara deixe caure una pregunta,sense anim d'ofendre a ningú: ¿Que pasaría si açó pasa en unxiquet d'altre club, per no dir lo que pasá en Gandía?. ahí es queda. Per resultats ,Josep acabá el 4º encara que'n la clasificació fique un lloc mes , ja dona igual. El nostre Pablo va estar el 15º, pero en el lio que se montá, no sabem si va eixir perjudicat o no.

 

Ja en multi, sense fer gens de soroll Joan Garcia acabá el 12º per la mitjanía, fent un bot de calitat important. Si aquest any a millorat, el que vé, el cambit será mes gran, de segur.

 

Ara es queden les imatges d'un any molt positiu a nivell escoleta,en molt d'esforç i molta il-lusió. Del balanç ja es ocuparan els dirigents i entrenadors. Nosaltres es quedem en el ''peaso'' triatletes que tenim i a esta marxa les grandissimes persones en que es van a convertir.

Bon estiu.

 

Mary Blasco ens deixa unes fotos en este enllaç:

 

 

https://picasaweb.google.com/118165242054759740390/ACUATLODECULLERA682011?authkey=Gv1sRgCPbYwt2Pm6ismgE