El 13 de novembre es celebrava una cursa de muntanya ací en Benifaió, i la gent del Triesport no podia faltar a esta cita, nova en el calendari, i bonica a ulls de tot aquell que s’apropara per les rodalies del pla de les clotxes.

 

No es una modalitat habitual a Benifaió, però unint la proximitat del traçat, a la par que bonic, fa mes fàcil la participació de la gent del club.

 

Si parlem de resultats, degut a que portem una ratxa envejable per a molts, no es podia baixar el llistó, així que en la prova reina de 21km, el Triesport Roquette es fa en el 1er lloc per equips  gracies al esforç de Francesc Moreno, Miguel Angel Muñoz , Angel Sanz i Vicente Arribas. Després arribarien Manuel Martinez ,Albert Ginesta, Rafa Juste, i Maite Segrera, que amb el retirat per lesió Vicent Aliaga, completaren un planter molt nombrós per al tipus de prova realitzada.

 

Passem a la categoria iniciació, de 11 km, en la que no teníem representació masculina, però sí femenina, i en la que Mari Carmen Llacer es va fer en la victòria, tancant un matí ple d'emocions en el que espectadors i corredors gaudiren molt.

 

Si voleu veure unes fotos entreu en trailvalencia.

 

Enhorabona a tots i fins l'altra.