Comensa la temporada i no estaria de mes mirar el passat Octubre  per veure els  resultats destacats dels nostres ''Tris''. Per destacats es ficaríem a tots els que han participat ,ja que tenim de tos els colors: Duatlons cross, Mitges distancies, sprint,olímpics, inclòs un per parelles, per ho resumirem per acabar prompte.

 

Entre tots, sense discriminar a ningú m’agradaria destacar  l'actuació de la triatleta Mª Mar Vicent , que en la categoria de V1 ,finalitzà 3ª en el VIII Duatló del circuit de Cheste.

 

Per altra part, felicitar a Vicent Girona ,guanyador de V2  , i el 22º en la general del II triatló de M.D. de Canet ,que va fer colorejar la cara a molts  '' Gasolina '' en el segment de bici, ficant el intermitent en l'eixida de la T1, i no llevant-lo fins deixar la bici en la T2.

 

En lo referent a Novembre ,comencem molt bé. Disputada la primera cursa del mes , ja tenim bones noticies, al finalitzar en tercer lloc Arturo Perera en el Campionat Autonòmic de Duatló Cross en Ribarroja del Turia en categoria V1 en una vesprada  molt freda i pasada per aigua.

 

Fins altra prova.