· 1 d’agost del 2010, quina millor forma de començar el mes que en un acuatló.

· 8:00 hores: 5 membres, el mister, Alejandro, marchu, Andrea i com no el membre amb mes experiència, el senyor Emilio, son a Gandia a les 8 del matí per arreplegar dorsals i entrar a boxes.

· 9:00 hores: Una vegada fet el ritual un poc d’escalfament, els mes afanosos (i no diré noms), fan tot el recorregut a peu intentant calmar els nervits.

· 9:40 hores: comença la proba, que consta de un circuit a peu de 1250m d’anada i altres tants de tornada, un circuit d´aigua de 500m en la cual hi ha que fer dues voltes, eixint una vegada de l’aigua.

· 9:50 hores: comencen a arribar els primers membres del club a la transició, quedant en el següent ordre: el mister, Alejandro, Emilio, marchu i Andrea.

· 10:00 hores: primera volta al circuit a nado, les posicions es mantenen igual que en la transició.

· 10:10 hores: segona transició i comença de nou la carrera a peu, les posicions en aquest moment queden de la següent manera: el mister, marchu, Alejandro, Emilio i Andrea.

· 10:20 hores: comencen a arribar a la meta els components del club i com no el primer es el mister, molt animat en tot moment per els seus retonyos, jejeje, seguit per Alejandro, Emilio, marchu i Andrea, marcant el segon tercer i cuart unes diferencies mínimes.

 

La proba estagué molt be, el circuit d’aigua al ser en el port i tancat, va ser un encert per part de l’organització, poguent gaudir de tot ell els espectadors que allí acudiren.

 

La següent proba serà en Almenara, que es campionat autonòmic i on Emilio te series opcions de ser campió autonòmic de la seva categoria, ja que presenta la seva candidatura al guanyar en Almenara.

 

Desde ací anime a tots a fer la proba, que està prop, i total son 35 o 40 minutets de res.

 

Salutacions i com diuen per ahí: “força i honor”

 

fotos en aquest link: http://picasaweb.google.es/juanmarchuet/AcuatloGandia?feat=directlink

+ Fotos