Diumenge 15 d'agost, el sur de Castelló i nord de Valencia de preemergencia per pluges, acuatló en Almenara, i ahí estaven 3 membres del club, (que per a ser única proba i campionat autonòmic no està gens mal), desafiant les inclemències del temps que al final es portà i sols estigué un poquet marejadeta la mar, però per el demés el dia segué perfecte.

A les 8 del matí mes o menys, Emilio, Kike i Marchu agafen els seus dorsals, es canvien, fan tot el que tenen que fer, jejeje, i a escalfar.

Sobre les 9 hores comensa la prova, un circuit a peu d' anada i tornada, transició, caminar un poc per les pedres de la platja, combatre amb valentia amb les ones que ens enviava el rei Neptú i a tornar a córrer.

La veritat es que segué una pasada la prova amb abituaiaments en les dos proves a peu i al eixir de l'aigua abans de la transició.

Els tres membres del club acabem la prova en el següent ordre: kike, tercer a la seva categoria, Emilio, segon en la seva categoria i Marchu el 62 en la general.

Una vegada canviats i abans de que els nanos competiren férem un últim esforç i férem un triatló composat per les següents proves: chivito, amstel i cafe, jejejeje.

 

Per finalitzar competiren els nanos i com sempre a una copiosa participació per part del triesport roquette que queda de la següent manera:

·Benjamin masculi: Pau (1), Cesar (2), Angel (5).

·Benjamin femení: Rocio

·Multideporte masculí: Josep (1), Dani i Victor.

I ja sense mes dilació i rotllo es despedeix el reporter mes ditxaratxero del club.

Besets per a tots.