Amb un dia prou fresquet i un bon sol es van desplaçar dos del els nostres  Angel Maño i Vicente Arribas per a realitzar la ultima prova de la copa federació de duatlo cross.
A les 10:00h, es va donar l'eixida a la prova segona prova més dura de tot el calendari a la Comunitat Valenciana; el seu primer segment, 5 km. De carrera a peu ràpidament va posar a cada un en el seu lloc uns en el sòl i altres lliscant-se ja que quasi tot el segment era un autentic fangar amb un opoc  de desnivell i només un tram d'asfalt d'uns 600 metres.
La primera transició la salven perfectament però en el segment de bici, molt dur, amb fang en quasi tota la carrera i prou accidents ja que la bici anava per on volia pel fang acumulat en les rodes, però va ser prou  divertit, tècnic i sobretot perillós per l'estat en què es trobava el terreny, els nostres dos corredors van caure els dos sense conseqüències per a ells.
En l'última transició tot estava fet però faltava una altra vegada el tram del patinatge sobre fang per a acabar la ultima prova de la copa federació.

Els nostres corredors van aconseguir acabar esta dura prova amb els següents i meritoris resultats.

Angel Maño.
Lloc 45 amb un temps d'1:44:08 quedant en la classificació general de la copa Quart classificat de la  seua categoria amb 39.206 punts a  3718 punts del tercer classificat.
Vicente Arribas.
Lloc 33 amb un temps d'1:37:06 quedant en la classificació general de la copa quint classificat de la  seua categoria amb 42.176 punts a 211 punts del tercer classificat.
Enhorabona als dos.