Diumenge 8 d’agost, i com no hi han triatlons ni coses paregudes, i la gent del club esta inquieta, pues anem a fer una travessia, que com damunt es gratuïta (cosa rara en aquestos temps), pues millor que millor.

Allí estaem 17, integrants del club, que son: marchu, maite, artur perera, alfredo, manuel martínez, alejandro, quique, emilio, roser, rodrigo, vicent arribas, Albert, jordi bresó, angel i els nanos Pau, rocio i sergi.

Després de pasar per la zona de firmes, ens dirigim a l’eixida que es paral·lela a la costa a 2000m de l’eixida.

En un poc de retard eixim, havia un poc de corrent a favor, menys mal, i meduses alguna que altra perduda, però a molta profunditat.

La gent del club comensa a arribar, següent el menys importat el ordre, ja que s’ha aconseguit algo important fer club, tindre unes rises abans de l’eixida i veure que tots acabarem en sensacions positives, sense agobis, picadures, etc......

Per a ser una proba gratuïta, ens donen una bolseta de "churruca" amb productes del mateix i els mes afortunats (no vaig a dir la rao de la fortuna, jejeje), tenen una samarreta de la proba.

Mes tard comensa la proba dels nanos, de 400m, amb la mar ja marejadeta, complicant un poc la proba, pero tots acaben sense problemes.

Després de les probes uns anaen a fer bici, i altres es quedaren en la platja, amb la nevereta, entrepa de casa i a dinar que es va fer tard.

Una cosa important a ressenyar, que en 17 membres, som el club amb mes participants en la proba, sols igualats per el club natació Piscis, club de Victor Moreno i organitzador de la proba.

Pròximes parares, travessia de Gandia i Acuatló de Almenara, seguent aquest campionat autonòmic.

Ahí teniu unes fotetes: http://picasaweb.google.es/juanmarchuet/Travesia_xeraco?feat=directlink