Amb un dia prou fresquet i un bon sol es van desplaçar dos del els nostres  Angel Maño i Vicente Arribas per a realitzar la ultima prova de la copa federació de duatlo cross.
A les 10:00h, es va donar l'eixida a la prova segona prova més dura de tot el calendari a la Comunitat Valenciana; el seu primer segment, 5 km. De carrera a peu ràpidament va posar a cada un en el seu lloc uns en el sòl i altres lliscant-se ja que quasi tot el segment era un autentic fangar amb un opoc  de desnivell i només un tram d'asfalt d'uns 600 metres.
La primera transició la salven perfectament però en el segment de bici, molt dur, amb fang en quasi tota la carrera i prou accidents ja que la bici anava per on volia pel fang acumulat en les rodes, però va ser prou  divertit, tècnic i sobretot perillós per l'estat en què es trobava el terreny, els nostres dos corredors van caure els dos sense conseqüències per a ells.
En l'última transició tot estava fet però faltava una altra vegada el tram del patinatge sobre fang per a acabar la ultima prova de la copa federació.

El pròxim dia 28 de novembre a les 13:30 hores tindrá lloc la "Foto Oficial del Triesport Roquette" en el poliesportiu de Benifaió.

Es prega a tots els membres que acudixquen amb la roba oficial.

L'hora del dinar s'ha atrassat a les 14:00 h. L'últim día per adquirir els tiquets será el dimecres 24 de novembre.