El diumenge 20 de septembrees va celebrar el Triatlón de Oliva, prova en modalitat olimpica sense drafting, i que supossaba el fi de la temporada de triatlons a la Comunitat Valenciana. Per eixa raó va reunir gran cantitat de participants i amb ganes de gastar els ultims cartuxos nadant, pedalejant i correguent.

Per part del nostre Club van participar 12+1 triatletes: Francesc Moreno, José Valbuena, Oscar Cifuentes, Enrique Sangüesa, Jose Ramon Lopez, Manuel Martinez, Fernando Muñoz, Fidel Soto, Xavier Garces, Raquel Juan, Beatriz Rodrigo, Eva Ferra i Enric Campos. Tots van finalitzar la prova a excepció d´Enric Campos que es va lesionar en la T1.

Les condiciones meteorologiques d´eixe cap de setmana eren bones a pesar de la baixada de temperatures i plujes que precediren els dies anteriors al cap de setmana.

Es van fer dos eixides per al segment de natació (homes i dones) amb la caracteristica de no estar permés el “neopreno” a pesar de que la sensació de tot el mon es que feia fresqueta.... tonteries, lo que volia la penya era nadar mes apressa..... La mar estaba tranquila i es va nadar a gust els 1500 metros.

Després a enfrentarse a la bici amb un recorregut de 47 kilometres amb una pujaeta que a mes de un se li va atragantar. Un circuit bonico pels ciclistes peró poc agrait pels espectadors pues era un circuit obert fora del poble i soles veies l´eixida i arribada dels esportistes.

I que ferem (lesionat, em vaig juntar amb els suporters)? Pues a esmortzar!... Jordi que encara em recorde de eixa mitat del cantell de truita i llonganises... je je je

I quan arribaren a la T2 els quedava 10 kilometres a un circuit urba de 5 kilometres on cadascú tiraba el resto...

Per últim felicitar al Club Triatló Oliva per la bona organització de la prova i la “bolsa del triatleta” ben sortida de regalets.

Classificacions General i Categories

http://www.triatlocv.org/html/clas09.asp