{xtypo_quote} XX Triatló d'Oliva{/xtypo_quote}

El passat 21 de setembre va tindre lloc el XX Triatló Ciutat d’Oliva, Campionat Autonòmic per grups d’edat de l’especialitat i últim triatló de la present temporada.

Després de tota la setmana amenaçant-mos el diluvi universal, el dia va resultar quasi perfecte per a la carrera, poques ones, poc vent i no massa calor.

Per part dels nostre club prengueren l’eixida 2 xiques: Bea i M.ª Mar i 11 xics: Marcos, Vicent Sanz, Fran, Salva, Emilio, Àngel, Kike, Fidel, Josera, Jorge i Xavi Garces.

Cal senyalar que els nostres companys Bea i Vicent Sanz van aconseguir la tercera plaça en el seus grups d’edat 25-29 i 45-49 respectivament.

La distancia de natació estava millor medida que l’any passat i els temps varen ser molt mes lògics. El circuit de bici era el mateix de l’any passat amb els dos portets que donen caràcter a esta prova i que senyalen qui esta realment fort en ciclisme, trencant els grups que s’han format en la llarga recta d’Oliva a Pego. El circuit de a peu era també quasi el mateix de atres anys excepte una xicoteta variació que no crec que afectara molt a la distancia real. Parlant de distancies, no puc donar-vos cap distancia ja que em vaig posar el GPS per a nadar i se m’ha ofegat, està en coma i el tinc en la UVI. No se si el podrem recuperar (no se lo que valdrà d’arreglar o caldrà comprar un atre).

Amb esta carrera s’ha acabat la temporada de competicions per a la gran majoria de membres del club. Ala, a descansar i a preparar la pròxima. A atres encara ens queden alguns duatlons. Ja anirem informant.

Clasificació general: http://www.triatlocv.org/clas08/clas0838-e0.pdf

Gurps d’edat masculins: http://www.triatlocv.org/clas08/clas0838-e4.pdf

Grups d’edat femenins: http://www.triatlocv.org/clas08/clas0838-e5.pdf

Les fotos d’esta semana son del nostre amic Toni Moya i les hem baixades de la seua pàgina www.conchip.es i les tingueu açí -> Image

Pròximament penjarem les de la nostra Rosa.