Hola, el club Triesport Roquette té les portes obertes per a tots els que volen practicar duatló i triatló, i has de saber que els membres tenen uns privilegis però també demane’m certa implicació; per tant, anem a exposar cóm funcionen les coses.

 

·         La cuota d´ingrés al club son 80€ a l’any.

 

·         Fins que no tornen a obrir les portes de la Piscina Coberta de Benifaió, no podem fer els entrenaments conjunts en horaris establerts que teniem. Anirem informant.

 

·         Totes les temporades intentarem que hi haja alguna sessió semanal en entrenador, sempre amb una quantitat mínima de gent compromesa a acudir a l´entrenament, ja que no podem mantindre el cost de l´entrenador si no hi ha gent als entrenes.

 

·         Disposem d´una web a la qual trovaràs entrenaments programats per la entrenadora del club. Aquésts estaran enfocats a les proves que tenen més interes votades pels membres del club.  http://triesportroquette.com/

 

·         Aquestes proves són total o parcialment subvencionades pel club (depenent del preu de la inscripció)

 

·         Hi ha també una escola de triatló al club per als més jóvens, en la qual hi han uns cinquanta xiquets. Varia per temporada.

 

·         A la roba d´entrenament i competició intentem fer descomptes, els quals depenen dels ingressos dels nostres patrocinadors.

 

·         També hi ha un Ranking intern en el que tots els membres puntuem durant la temporada depenent de les proves a les que hem participat i a les que hem ajudat a organitzar.

 

·         Aquest últim punt és el que requereix l´implicació de la que abans parlava. El nostre club organitza varies proves al llarg de la temporada: Duatló de Benifaió de majors i menors, Mitja Marató Roquette i Triatló de Menors. Aquestes proves són fixes. De vegades també hem organitzat Social de Natació i Volta Popular a peu.

 

Per a totes aquestes proves, ens fa falta molta gent ajudant. I es ací on tenim que estar col.laborant els membres del club. Per supost que el vindre i ajudar puntua al Ranking, i al final de la temporada fem un recompte i canviem els punts per diners a descontar de la cuota de l’any següent. Si obtens massa punts es canvien per xecs a descomptar amb els col.laboradors del club: tendes de ciclisme, atletisme i natació, suplementació nutricional, entrenaments personals, etc.

 

Anualment fem una assemblea en la qual presentem el projecte de la temporada i aclarim  els dubtes que pugau tindre. Normalment la fem a finals de Setembre o principis  d´Octubre.

 

Has de saber que som una colla de gent en molt bona rel.lació entre nosaltres, ja que compartim moltes hores d´entrenament, competicions i viatges.

 

Res més,  animar-te a que, si t´agrada l´esport, ací tenim les portes obertes per a tú. Si volgueres més informació, posat en contacte amb mí.

 

Salutacions

Ángel  Saz Mas

President Club Triesport Roquette

Tel: 645 333 819